Tilbage

Leksikon over inder-ord.

Mange støder i det daglige på inderord, som måske kan virke ret uforståelige på de fleste. Denne side forsøger at hjælpe disse ulykkelige mennesker.

Inderaktion:
--
 
InderCity
--


 
Inderdependens:
Afhængighed af indere. Det var inderne, der fandt på, at man kunne tælle og således var grundlaget for matematikken lagt, og derfor var man i matematikkens start meget inderdependente. I dag er mange unge inderdependente og tager til Goa for at høre det musik, de er så afhængige af. Inderdependens vil formodentlig stadigvæk forekomme i fremtiden, eftersom inderne udgør så stor en del af verdens befolkning.


 
Inderfjæs design:
I Indien hedder det ikke ansigtsløft men i stedet Inderfjæs Design. ID-forskerne i Indien går meget op i dette og skriver lange og tunge bøger om emnet. Nyere amerikanske forskere inden for emnet er mere stemt for at Inderfjæset skal være usynligt, men dette er helt klart at krænke indisk kultur og integritet. Når man siger Inderfjæs Design til en indisk programmør, vil han ikke et eneste øjeblik komme til at tænke på noget, der har med computere at gøre.


 
Indernet:
Indernet er det sted, alle snakker om, man skal være på, hvis man vil være og blive til noget. Hvis en virksomhed ikke er på indernet, sakker de bagud i udviklingen. Og vi må da også indrømme, at vi ser indernet som fremtiden. Det er trods alt os, der har skabt inder.net. Dog er det ikke alle, der ser det interessante i indernet. F.eks. har politikeren Hans Engell udtalt, at han ikke personligt bruger indernet, og det har fået mange indere til at fordømme ham og kalde ham en ignorant. Inderne er selv meget stolte af, at det er indernet og ikke fx usa.net, der har fået al berømmelsen. Indernet må endelig ikke forveksles med internet, som er en uoverskuelig masse af kedelige homepages.


 
InderNick:
En meget hårdtarbejdende inder, der bestyrer tildelingen af domænenavne til alle internetcomputere i verden. Hans far er englænder, så derfor kom Nick ikke til at hedde Vijay eller et andet godt indisk navn. Indernick har for eksempel også behandlet inder.net's ansøgning; et job han klarede hurtigt og effektivt. InderNick var egentlig indisk samlebåndsprogrammør, men da han syntes, der var for lidt udfordring i det, fik han sin nye stilling. Se også InterNic
 


Inderrail:
Det indiske togsystem. Da Indien var koloniseret af englænderne lavede de sidstnævnte en masse gode jernbaner og jernbanestationer i datidens målestok. Indien havde et af verdens fremmeste jernbaneanlæg i Asien. Da inderne genvandt deres selvstændighed i 1947, var de så glade for deres jernbanesystem, at de lod det blive i den tilstand, det havde, så at eftertiden kunne se, hvor genialt det var. Sådan har det ligget hen lige siden. Derfor er Inderrail en meget spændende rejseform, hvor man aldrig ved, om sporene og togene nu kan holde.
 
Indersubjektivitet
--
 
Indertekstualitet:
--

 

Tilbage


©1997, Inder.net group. Last edited november 25th, 1997 by Troels Eklund Andersen


Looks most authentic when wieved with 256 colours or less. But the pages are optimized for 16 bit colour, though.